Licht

2x Eurolite KLS400

Eurolite heeft de KLS-400 op de markt gebracht, de ‘grootste’ uit een serie van compacte LED-sets. Deze heeft de grootste licht opbrengst voor die toepassingen waar het uiterste wordt verlangd van deze platte projectoren die zeer compact zijn. Hiernaast zorgt de lange levensduur van de LEDs er voor dat u nooit meer op locatie staat met een projector die niet meer te gebruiken is omdat de lamp niet meer werkt. Sets zoals deze zijn de toekomst en de ouderwetse halogeen-industrie moet er aan geloven. Maar het is logisch ook, want LED biedt teveel voordelen om zomaar links te laten liggen.

eurolite-led-kls-401-kompakt-lichtseteurolite-led-kls-401-kompakt-lichtset

2x American Audio Led Scanners 

De Comscan is een compacte LED scanner die gebruik maakt van de nieuwe ‘high performance’ LED technologie van American DJ. Dit zorgt ervoor dat de Comscan een grotere lichtopbrengst heeft dan een 250 Watt halogeenlamp en heldere kleuren en gobo’s projecteert. De scanner heeft net als de meeste andere scans drie werkmodi: DMX, master/slave en geluidsgestuurd. Door de microstappenmotor is hij erg snel en vloeiend in zijn bewegingen. De LED lamp is dimbaar en is gecombineerd met kleuren en gobo wiel met acht combinaties, strobo functie en een bundelhoek van 13 graden graden.

american-audio-led304232_fx1american-audio-led

 

7 meter truss en volledig ijzeren statieven. (afbeelding wijkt af)

beamz-lichtbrug-met-3m-truss

2x Ayra rookmachine 900 watt

De meest compacte variant van de WSM-serie, deze WSM01 MKII. Een fel rookmachientje met een 900 Watt verwarmingselement, ideaal voor de wat kleinere locaties waar niet veel ruimte is en een rookmachine moet komen te staan. Het voordeel van de WSM01 MKII is dat hij buiten bereik gepositioneerd kan worden, aangezien hij aangestuurd kan worden met de meegeleverde draadloze afstandsbediening, de bedrade afstandsbediening of zelfs via DMX! Zo kunt u hem opnemen in uw lichtshow of vanaf een willekeurige plek aansturen.

AYRA_WSM01_MKIII_733000AYRA_WSM01_MKIII_733000

2x Ayra TDC LED Derby 

De TDC LED Derby van Ayra is een zeer degelijke derby, voorzien van een krachtige 9 Watt RGB LED-chip. De lenzen zijn zeer scherp uitgevoerd en zijn goed voor precieze, krachtige lichtstralen. De derby is een allround-inzetbaar lichteffect en deze Ayra TDC LED Derby is ook nog eens bijzonder gebruiksvriendelijk. Zowel standalone (indien gewenst muziekgestuurd) als in master/slave-configuratie is hij te gebruiken. Uiteraard is ook aansturing via DMX mogelijk, voor maximale controle.

Ayra_TDC-LED-Derby-lichteffect-angle-leftAyra_TDC-LED-Derby-lichteffect-angle-left

 

 4x Stairville LED Bar 240/8 RGB

De LED bar is uitgerust met 240 10mm LED’s verdeeld over rood, groen en blauw. Samen zorgt dit voor een lichtopbrengst van 613 Lux op 2 meter. De balk is stand-alone te gebruiken in de ‘Music’ of ‘Master/slave’ mode. Uiteraard is DMX sturing ook mogelijk en wel in 6 verschillende modes variërend van 2 tot 26 DMX kanalen.

6519081_800